Parisuhdepäivä

Vertaisuus – turva – yhteys – huumori

Parisuhdepäivä on alkusoitto parisuhteen syvemmälle yhteydelle, joka perustuu rehelliseen ja avoimeen puheeseen ja psykologisen turvallisuuden kasvattamiseen – huumoria unohtamatta.

Parisuhdepäivä on tarkoitettu niille pareille, jotka kaipaavat suhteeseensa lisää syvyyttä ja yhteyttä. Ehkä syvä yhteys välillänne on joskus ollut olemassa, mutta se on kadonnut matkan varrelle, tai ehkei sitä ole alun alkaenkaan päässyt muodostamaan. Voi olla, että yhteytenne on ihan hyvä, mutta haluatte tutkia suhdettanne tarkemmin. Olipa historianne millainen tahansa, parisuhdepäivä sopii ytimeltään kaikille. Ainoastaan akuutissa kriisissä olevia kehotamme ensisijaisesti varaamaan ajan pariterapiaan.

Päivä sisältää ohjattuja keskusteluita yhdessä kumppanin kanssa sekä pienryhmässä, aktiivisia pariharjoituksia, joiden painopiste on läsnäolossa ja toisen kuuntelemisessa sekä harjoituksia, joissa luodaan ymmärrystä tilanteisiin, joissa asiat välillänne eivät suju.
Päivän teoreettinen viitekehys perustuu tunnekeskeiseen pariterapiamalliin ja sivuamme myös kiintymyssuhdeteoriaa.

Kyseessä on intro parisuhderetriitti-trilogialle, joka näkee päivänvalonsa tulevan vuoden aikana.
Päivä parisuhteelle toimii hyvin itsenäisenä, omana kokonaisuutenansa. Halutessanne voitte myöhemmin jatkaa parisuhteenne tutkimista ja vahvistamista parisuhderetriitti-trilogian myötä. (Tästä lisätietoa myöhemmin omassa tapahtumassaan)

Parisuhdepäivän hinta on 190€/pariskunta ja siihen kuuluu päivän ohjelma, parisuhdekortit sähköisenä, kahvit (lounas omakustanteisesti) sekä ennakkotehtävä, joka lähetetään jokaiselle etukäteen.

Facebook tapahtuma sivu

Meistä:
Olemme terapeutti-pariskunta ja elämme viiden lapsen uusperheessä. Parisuhdepäivän ohjaajina meille on tärkeää tuoda esiin inhimillisyyttä, aitoutta ja vertaisuutta. Emme pyri asettumaan asiantuntijan rooliin, vaan näemme, että lopulta olemme kaikki samassa veneessä. Tunnemme parisuhteita ja sen ihmisiä kohtaan syvää mielenkiintoa, joka ohjaa keskustelemaan, kysymään, jakamaan ja kuulemaan. Tahdomme vaalia parisuhdepäivässä aitoa läsnäolon tunnetta kaikkien osapuolten kesken.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

tuovi.kattelus@tuovilla.fi
p. 0503447555

ilari@ilarilaine.fi
p. 0405555585
www.ilarilaine.fi

Tuovi Kattelus
Tuovi Kattelus
Tunnelukkoterapeutti
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Suomalainen Eroseminaari-ohjaaja
Rakastava Valinta-parisuhdeohjaaja
Sosionomi AMK
Ilari Laine
Ilari Laine
Ihminen Tavattavissa ITT® terapeuttiopiskelija
Media-alan yrittäjä
Health Coach