Ratkaisukeskeinen eroryhmä

Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki energia uuden rakentamiseen, ei vanhaa vastaan taistelemiseen.

Ratkaisukeskeinen eroryhmä tarkoittaa viiden kerran ryhmämuotoista kokoontumista livenä tai etänä. (Järjestän molempia.)

Kyseessä ei ole eroseminaari, vaikka ryhmä sisältääkin samantyyppistä yhteistä keskustelua ja ajatusten jakamista ryhmässä kuin seminaari. Tämän ryhmän fokus on enemmän tulevaisuudessa kuin eroseminaarissa ja eron teemoja lähestytään ratkaisu-eli edistyskeskeisellä otteella. Ajatusten jakamisen lisäksi ryhmään kuuluu ohjaajan alustuksia teemoihin liittyen, mindfulness-harjoitteita sekä kotitehtäviä prosessin ylläpitämiseksi. Luomme myös yhteisen foorumin keskustelulle tapaamisten väliseksi ajaksi.

Koko ryhmäprosessia kannattelee ratkaisukeskeinen ja tulevaisuuteen suuntaava ote, joka tarkoittaa sitä, että vaikka menneestä puhutaan ja sitä käsitellään, katse on kuitenkin myös tulevassa ja siinä miten elämästä voisi tulla nykyistä parempaa ja enemmän oman näköistä.

Ryhmän tavoite on löytää uusia ajatustapoja, nähdä mahdollisuuksia siellä missä niitä ei ole ennen nähnyt, tutustua uusiin ihmisiin, saada toisilta peilausta omille pohdinnoille ja hiljalleen suunnata katse tulevaisuuteen. 🙂

Ryhmään voi tulla juuri sellaisena kuin on ja juuri siinä vaiheessa eroprosessia, missä itse kukin on.

TuoVillan ryhmiin osallistujalla on oikeus 10% alennukseen yksilökäynneistä.

Tulossa olevista ryhmistä voit lukea lisää TuoVillan Facebook-sivuilta.