Etsittekö pariterapeuttia? – Meillä on teille vaihtoehto!

Hei! Olemme Tuovi ja Ilari.

Kutsumme pareja vieraaksemme! Olemme oman tarinamme varrella päätyneet pisteeseen, jossa uskomme voivamme olla avuksi ja tueksi myös muille pareille. Olemme luoneet pariterapeuttisen mallin, joka perustuu myös vertaisuuteen. Keskustelemme luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä parisuhteen kysymyksistä liikkuen sujuvasti pariterapian ja vertaistuen välimaastossa. 

Kevään aikana toteutettu pilottijakso oli menestys. Siihen osallistuneet pariskunnat antoivat kauttaaltaan myönteistä palautetta ja kiittivät erityisesti vertaisuudesta ja siitä, että terapeutteina toimi pariskunta. Hyödylliseksi koettiin myös se, että terapeutit jakoivat omista kokemuksistaan parisuhteessa. Kaikki palautteen antajat olivat myös valmiita suosittelemaan vertaistuellista pariterapiaa muille pariskunnille.

Kuvittelisin että miehille tilanne on helpompi kun voi bondata toisen miehen kanssa istunnossa. Hyvä konsepti!

Terapiassa oli vertaistuellinen näkökulma läsnä kun kävitte läpi omaa kokemusta omasta elämästänne esimerkkien kautta ja kun olitte läsnä pariskuntana. Siitä tulee heti avoimempi ja rennompi fiilis keskustella.

Tärkeänä pidän että tapaamiseen liittyy myös ammatillista puhetta kuten parisuhteen ilmiöiden sanoittamista, kun kyseessä on kuitenkin terapia eikä pelkkä vertaistuki tapaaminen.

Tapaamiset voivat olla avuksi parisuhteen erilaisissa kommunikaatio-ongelmissa, kuten puhumattomuudessa, riidoissa, mököttämisessä, mustasukkaisuudessa ja ruuhkavuosien paineessa. Aivan loistava syy keskustelulle on myös silloin, kun mitään suurempia haasteita ei ole, vaan tahtotilana on entistä syvemmän yhteyden löytäminen kumppaniin. Oman uusperhekokemuksemme vuoksi erityinen mielenkiinnon kohteemme on parisuhteen haasteet uusperheessä.

Etsiydymme kahvikupposen äärellä yhteiseen keskusteluun, jossa toivoaksemme pääsemme päivän säätä syvempiin kerroksiin. Emme pelkää jakaa omistakaan kasvukokemuksistamme parisuhteessa silloin, kun se vaikuttaa olevan tarkoituksenmukaista vieraidemme tilanteen kannalta. 

Me olemme innostuneita ihmisistä, ihmisten välisistä suhteista, uusperheen dynamiikasta, psykologisesta kasvusta ja tietoisesta ja aidosta läsnäolosta. Olemme tavallisia, inhimillisiä ihmisiä, emmekä halua asettua vieraidemme kohtaamisissa asiantuntijan rooliin. Päinvastoin, tunnemme parisuhteita ja sen ihmisiä kohtaan syvää mielenkiintoa, joka ohjaa keskustelemaan, kysymään, jakamaan ja kuulemaan. Tahdomme vaalia parien tapaamisissa aitoa läsnäolon tunnetta kaikkien osapuolten kesken.

Tarjoamme pariskunnille myös parisuhdepäiviä. Lisää tästä linkistä.

Perinteisen pariterapian löydät täältä.

Kuuntele Ihminen Tavattavissa -podcastjakso jossa puhumme riitelystä parisuhteessa:

Tuovi Kattelus
Tuovi Kattelus
Tunnelukkoterapeutti
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Suomalainen Eroseminaari-ohjaaja
Rakastava Valinta-parisuhdeohjaaja
Sosionomi AMK
Ilari Laine
Ilari Laine
Ihminen Tavattavissa terapeutti ITT®
Media-alan yrittäjä
Health Coach

Pariterapiakäynti (2h) kustantaa
220€

Huom! Pariterapiakäynti on tavanomaista pidempi eli 2h. Erityistä on myös se, että terapeutteja on kaksi ja he ovat pariskunta.
Tapaamiset ovat toimitilassamme Turun keskustassa. Tiedustele myös mahdollisuutta vastaanottoon Helsingissä.